TATUERINGSSTILAR

Det finns oändligt med tatueringsstilar och ibland kan det vara svårt att veta vilken som passar en bäst. Vi har delat upp det i respektive studio så att du enkelt kan se vad vi har att erbjuda. 

Holy Ink - Kungsgatan 5

Black and Grey
Black and grey tatueringar är den mest efterfrågade typen av tatuering. Genom att späda ut svart bläck kan man uppnå olika nyanser medan blandning av svart och vitt bläck resulterar i en mer fast gråton vilket också är väldigt vanligt. Genom black and grey når man flera underkategorier av tatueringsstilar. 

- Realism

När ämnet Black and Grey kommer upp refererar de flesta till realism. Denna stil fokuserar på att skapa levande tatueringar. 

- Porträtt 
Inom black and grey realism dyker porträtt upp med hög efterfrågan. Foto-realistiska porträtter är skapade med svarta och gråa toner och framför känslor och uttryck. 

Cover Up
En "cover up" tatuering är en tatuering som görs för att helt eller delvis dölja en befintlig tatuering. Det kan vara för att täcka över ärr eller en tatuering som du inte längre tycker om, har tröttnat på eller som av någon anledning inte längre passar din stil  livsstil.

 

3D tatuering
Denna typ av tatuering ger en illusion av ett djup i huden och kan vara antingen svart eller i färg. Man skapar effekten genom att använda skuggning och vitt bläck. 

Ink Bar by Holy Ink

Microrealism
Denna tatueringsstil utmärker sig genom att man skapar en fotorealistisk tatuering i ett mindre format. Man går alltså ner i storlek samtidigt som man behåller alla detaljer.   

Fine Line
Fine-Line tatueringar skapas genom att använda mindre nålstorlekar. Vi på Holy Ink har expertis inom detta och använder de bästa nålarna på marknaden. De flesta använder en patron med 3 nålar, vi tatuerar med patroner med endast 1 nål vilket innebär att tatueringen blir clean med tunna linjer. 

Outline Tattoo

En outline tatuering innebär att vi skapar en kontur av motivet istället för att fylla det med färg eller skuggning. Det innebär att endast de yttre konturerna av motivet syns, vilket ger en enklare estetik. Denna stil kan användas för att skapa subtila eller detaljerade bilder beroende på dina preferenser.

Det här är bara några exempel på det varierande utbudet av tatueringstilar du kan stöta på hos oss. Har du en specifik tatuering du behöver hjälp med eller om du är osäker på vad du vill ha är du välkommen att höra av dig.