FAQ - Vanliga frågor

Hur bokar jag en tid?
Att boka en tid är enkelt! Du kan antingen besöka en av våra studios eller ringa oss under våra öppettider. Vi kommer att diskutera dina idéer och schemalägga en lämplig tid för din konsultation eller tatueringstid.

Behöver jag betala en deposition för att säkra min tid?
Ja, vi tar en deposition för att säkra din tid. Depositioner ser till att båda parter är engagerade i avtalet. Depositionens återfås vid av/ombokning upp till 48h innan bokad tatueringstid. 

Hur förbereder jag mig för min tatueringstid?
Innan din tid, se till att du får en god natts sömn och äter en stadig måltid. Undvik alkohol och överdriven koffeinkonsumtion. Dessutom bör du bära kläder som gör det lätt att komma åt det område där du ska tatuera dig. 
Inför din tid får du all nödvändig förberedande information. 

Vad ska jag ta med mig till min tid?
Vänligen ta med en giltig foto-ID, som körkort eller pass. Om du har några referensmaterial eller designidéer, ta gärna med dem också.

Vilken eftervård är bäst för en nygjord tatuering?
Eftervård är en viktig del av tatueringsprocessen, med rätt eftervårdsprodukter säkerställer man en smidig läkningsprocess. Vi erbjuder tvätt och kräm avsedd för tatueringar. 

Tar ni emot drop-in-kunder?
Även om vi främst arbetar på tidsbokning, välkomnar vi drop-in-kunder när vårt schema tillåter det. Det är dock alltid bäst att ringa i förväg för att kontrollera vår tillgänglighet. Vårt nummer är 031 - 19 90 11 

Kan jag ta med en vän eller familjemedlem till min tid?
Absolut! Vi förstår att att ha stöd kan göra tatueringsprocessen mer bekväm för vissa personer. Ta gärna med en vän eller en familjemedlem till din tid.

Gör ni custom tatueringar?
Ja! Vill du ha en specifik tatuering av exempelvis: signatur, ett fotografi, finger/hand/fot/tassavtryck så ordnar vi det.  

Vilka säkerhetsåtgärder har ni på plats?
Din säkerhet är vår främsta prioritet. Vi följer strikta hygienprotokoll, inklusive regelbunden desinficering av ytor och utrustning, samt användning av handskar. Vi ber dig att boka om din tid om du känner dig sjuk.

Hur mycket kommer min tatuering att kosta?
Tatueringens pris varierar beroende på faktorer som storlek, komplexitet, placering och konstnärens expertis. Under din konsultation kommer vi att ge dig en uppskattning baserad på din design och dina önskemål!

Gör ni cover-ups?
Ja! Vi rekommenderar att man hör av sig till oss och bokar en kostnadsfri konsultation för cover-up

Erbjuder ni retouch om färgen har släppt?
Ja, vi erbjuder retouch. Retouch kan vara nödvändigt för att åtgärda eventuell blekning eller områden som behöver förbättras. Priset för retouch  beror på storleken och komplexiteten. Är tatueringen utförd hos oss ingår kostnadsfri retouch inom en månad. 

Erbjuder ni delbetalning?
Vi erbjuder Klarna som ett betalningsalternativ. Man delar upp sin betalning i den takt man önskar via Klarna. 

Vad är er avbokningspolicy?
Vi förstår att omständigheter kan förändras. Om du behöver avboka eller omboka din tid, vänligen meddela oss så snart som möjligt. Depositioner återbetalas om av/ombokning sker senast 48 timmar före din tid.

Om du har några andra frågor eller funderingar som inte besvaras här, är du välkommen att kontakta oss direkt. Vi finns här för att göra din tatueringsupplevelse så trevlig och stressfri som möjligt!